Titi's
Nieuw in de boekhandel: Titiís kookboekje.

Titel: titi's kookboekje
ISBN: 90-807812-2-3 e titel van het kookboek:

Koop Titiís kookboekje en win een boottochtje voor 2 personen!

Met borrelhapjes uit Titiís kookboek en een fles Prosecco!

Koop een "culinaire "ansichtkaart" en win een van de 100 vouchers voor een boottocht in Amsterdam. Met een fles Prosecco en Tapas!

Er is een beperkte oplage van haar culinaire dagboek met eenpansgerechten voor op de camping, BBQ of boot. Zolang de voorraad strekt.

Het gaat om gemakkelijke en vaak herkenbare eenpansgerechten uit de landen waar ze gereisd en gewoond heeft. Tegenwoordig woon ik op een boot en als het weer even meezit, staat de BBQ aan om te grillen of om te stoven. De recepten zijn zonder vlees en vis, daarom milieu-en-dier-vriendelijk, maar ook goed voor de lijn. Het reisverslag met (w) etenswaardigheden is geschikt van 8-88 jaar, als relatiegeschenk, voor de student, kleurt leuk bij een bos bloemen ( bijvoorbeeld voor uw moeder), voor de kampeerder en voor op de boot. Of natuurlijk gewoon voor thuis, te bereiden op het fornuis.

Wind, regen of zonneschijn. Weer of geen weer? Je verwarming op 28 graden of is het juist 28 graden? Er is altijd wel een reden voor een feestje.Zet zomerhits op, nodig alle buren en vrienden uit voor een knallend tropisch feest met gerechten uit Titiís kookboekje!

Koop Titiís kookboekje boordevol lekkere en gezonde recepten en proef deze tijdens een van de gewonnen vaartochten!